Klantenservice

Foto Mignon
Van Woustraat 56H
1073LN Amsterdam
020-6620145
KvK:70467366
BTW: NL002412696B35
IBAN: NL57RABO0300509103

Wij zijn aangesloten bij Ringfoto, de grootste organisatie van fotospeciaalzaken in Europa. Dat geeft zekerheid en vertrouwen.

Over FotoMignon.nl
FotoMignon.nl is de webshop van Foto Mignon. De webshop is een belangrijk verlengstuk van onze winkel en andersom. U heeft de mogelijkheid u online te oriënteren en eventueel de aankoop te doen. Vanzelfsprekend bent u meer dan welkom in onze winkel. U heeft dan de gelegenheid om het product nog beter te bekijken en wij hebben de gelegenheid u nog beter te informeren over het gebruik ervan.

Bestellen en betalen
Zodra u uw keuze heeft gemaakt volgt u de stappen in het bestelproces. U kunt aangeven of u het product thuisbezorgd wilt hebben of dat u het in de winkel af wilt halen. In beide gevallen verloopt de betaling bij voorkeur via iDeal, de snelle en veilige betaalmethode. Uw betaling wordt verwerkt door Mollie.com, een zeer betrouwbare partner. Wilt u het product in de winkel afhalen en betalen? Neemt u dan per email contact met ons op om te reserveren.
Betalingsmogelijkheden in de webshop:
• iDeal (bij voorkeur)
• BanContact
• Bankoverboeking

Bij betaalwijzen anders dan iDeal bestaat de kans op vertraging bij uitlevering, als gevolg van extra autorisatieprocedures.

Levertijden
Bij de producten wordt een voorraadindicatie vermeld. Als u zeker wilt weten of we iets wel of niet hebben, neemt u dan contact met ons op. Voorraadaanduidingen zijn altijd indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Verzending
Wij verzenden uw bestellingen met PostNL, een betrouwbare partner. Op werkdagen besteld voor 16.00 uur is de volgende werkdag geleverd, indien het artikel op voorraad is. Bij bestellingen zijn de verzendkosten €8,95 in Nederlanden en €14,95 voor de rest van de EU.

Retouren
Indien u een product wilt retourneren neem dan altijd eerst per email contact met ons op. We kunnen dan overleggen of een ander artikel beter bij u past. Indien u binnen twee weken besluit af te zien van de aankoop, zullen we het product altijd terugnemen(*met uitzondering van) en u het aankoopbedrag exclusief gemaakte verzendkosten binnen twee weken terugbetalen. Het spreekt vanzelf, dat wij producten alleen terugnemen als aan strikte voorwaarden is voldaan:
• Het artikel en de verpakking moeten in nieuwstaat zijn. Datzelfde geldt voor de accessoires, gebruiksaanwijzing en eventuele software.
• Het serienummer van het product wordt altijd door ons gecontroleerd.
• In kader van de wet op Aankopen op Afstand is het retourneren van producten mogelijk tot 14 dagen na aankoop.

(*met uitzondering van) Onderstaande artikelen kunnen niet worden geretourneerd:
• Al onze analoge occasions
• Al onze digitale occasions
• Gebruiksmaterialen zoals analoge films, direct klaar films, chemicaliën etc.

Een aankoop, die u wel heeft voldaan, maar nog niet geleverd heeft gekregen, omdat het product nog niet beschikbaar was, kan kostenloos worden geannuleerd indien u toch van de aankoop af ziet. Dit geldt vanzelfsprekend niet bij aankopen, die nadrukkelijk als Pre-Order zijn aangemerkt.

Een aankoop van een product, waarvan de levertijd afwijkt van hetgeen wordt vermeld op de website kan altijd worden geannuleerd. De reeds gedane betaling wordt dan teruggestort binnen een week. We zullen u in dat geval eerst benaderen en met u in overleg treden.

Garantie
Op ieder nieuwe product is fabrieksgarantie van toepassing. Afhankelijk van het merk is dat 1 of 2 jaar. Enkele fabrikanten bieden een langere garantietermijn. Daarvoor is meestal een online registratie noodzakelijk. Op al onze analoge tweedehands is dat 1 maand en op al onze digitale tweedehands is dat 3 maanden.

Vragen
Mochten er vragen zijn over het bestelproces, levertijden, betalingsmogelijkheden of anderszins, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze formele leveringsvoorwaarden vindt u hier.

X