U kunt bij ons terecht voor alle officiële pasfoto’s

Strenge eisen, maar toch leuk op de foto!
Onze pasfoto’s voldoen aan de strengste eisen en zijn daardoor altijd goed voor het paspoort, rijbewijs, visum etc. We maken ook pasfoto’s voor alle buitenlandse paspoorten met afwijkende formaten en eisen. We nemen de tijd om van u een goede pasfoto te maken. U krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om meerder foto’s te laten maken, zodat u zelf de beste foto kunt uitkiezen. Waar het gaat om goedkeuringseisen van uw pasfoto, krijgt u 100% garantie op de acceptatie. D.w.z. we maken de foto gratis opnieuw als deze toch niet geaccepteerd wordt.

Pasfoto’s van baby’s
Ook van de allerkleinsten is een pasfoto noodzakelijk voor een reisdocument. Uiteraard maken we die ook. De eisen zijn formeel het zelfde als die voor volwassenen, echter is de overheid iets soepeler geworden aangaande de gesloten mond en de houding. We nemen er in ieder geval de tijd voor, dus voel u niet bezwaard om met uw kindje langs te komen!

Tip:

  • Kom langs als de kleine goed wakker is en zorg voor een truitje (niet wit) waar uw handen onder kunnen, zodat u uw kindje kunt ondersteunen en uw handen buiten beeld blijven!
  • Niet direct noodzakelijk voor een officieel document? Wacht dan nog even. Hoe ouder ze zijn hoe steviger het lijfje. Voor een leuke foto in de portemonnee is het natuurlijk nooit te vroeg!
  • Vertrouw op de fotograaf! Uw kindje is niet de eerste. Het lukt ons eigenlijk altijd een foto te maken, die goedgekeurd zal worden!

RDW Erkend
Onze pasfotoservice heeft een officiële RDW erkenning, waardoor wij voor de digitale aanlevering van uw pasfoto voor uw rijbewijs bij het RDW kunnen zorgdragen. Het is niet mogelijk om zelf een digitale pasfoto te uploaden voor een rijbewijsaanvraag. Dat dient altijd door ons te worden gedaan.

Tip: Neem altijd uw rijbewijs mee als u voor digitaal verlengen gaat.

Uw pasfoto op een bedrijfspasje of clubkaart
Tevens verzorgt Foto Mignon, in samenwerking met Photo Card Service, pasfoto’s voor bedrijven zoals bijv. KPN. Naast B-2-B activiteiten verzorgt Foto Mignon pasfoto’s voor sportbonden die aangesloten zijn bij de NOC NSF en supportersverenigingen zoals bijv. die van Ajax en Feyenoord.

Digitale pasfoto e-mailservice
Het is altijd mogelijk om pasfoto’s op verzoek digitaal te ontvangen.

Neem contact op

X