Smalfilm kopieerservice

Herinneringen vervagen, maar laat ze niet verloren gaan!

Heeft u ook nog zoveel film materiaal op zolder, in de kelder, in de schuur of in de garage opgeslagen staan? Wilt u deze dierbare herinneringen graag weer eens herbeleven, organiseren, delen en bewaren voor de toekomstige generaties?

Niets is leuker dan het opnieuw beleven van deze mooie momenten en ze te delen met je eigen kinderen of familie en vrienden! We hebben de mogelijkheid om klassieke Super 8 / Dubbel 8 filmpjes over te zetten op een DVD of op een USB stick!

Gecompliceerde software of dure apparatuur hoeft u dus niet aan te schaffen! U hoeft alleen maar uw materiaal in te leveren bij ons en wij doen de rest.

De kosten

De prijs van het digitaliseren van het oude filmmateriaal wordt bepaald door 3 componenten:

  1. Het aantal ingeleverde filmspoelen a €2.00.
  2. Het aantal minuten a €1.65. Het minimale aantal bedraagt 30 minuten. De beelden worden in HD kwaliteit gescand.
  3. Verzend / administratie kosten a €10.00.

Indien gekozen wordt voor het opslaan op een USB stick of harddisk komen de kosten hiervan erbij. Het branden op DVD is bij de prijs inbegrepen.

Als het voldoende is om de films terug te kunnen kijken op TV, via de DVD speler of PC/Laptop, is het branden op een DVD voldoende. Is het de wens om de opnamen nog te bewerken op de computer (Apple of PC) met een programma voor videobewerking? Dan is het wegschrijven op een USB stick of externe harddisk de beste oplossing.

In de winkel kunnen we u vrijblijvend voorrekenen wat de kosten ongeveer zullen worden. De levertijd van het overzetten van smalfilm is 4-6 weken.

Neem contact op

X